Dürer Nyomda Kft.

Kategóriák: Nyomda, Könyvkötészet
Ajánlások száma: db
Székhely: 5700 Gyula,Jókai u.5-7.sz.
Adószám: 10447693-2-04
Cégjegyzékszám: 04-09-001161
Cégbejegyzés: 1990
Képviseli: Fekete Viktor Iván (an.: Tamás Anikó Julianna)
Jegyzett tőke: 124 000 000
Fő tevékenység: Nyomás (kivéve: napilap)
Telefon:
Email:
Weboldal: http://durer.hu
Facebook:

Letölthető dokumentumok:

Kapcsolattartó: Fekete Viktor
Beosztás:
Telefon: +36302991241
Email: viktor.fekete@durer.hu
Skype:

A nyomdát 1935-ben Nagy P. Ist­ván nyom­dász alapította.

Az ezt követő évtizedekben a nyomda több szervezeti változást élt meg. A rendszerváltás és a privatizáció alaposan megváltoztatta a nyomdák életét. Amikor 1990-ben a privatizációs program megkezdődött, az első vállalatok között volt a Kner Nyomda. Ennek kihatása nem maradt el, 1991. január 1-től a gyulai Dürer Nyomda Kft.-vé alakult. 1993-ban a Kner Nyomda Rt. – az anyavállalat – profiltisztítást hajtott végre Békéscsabán, ennek során a keménytáblás könyvgyártás áttelepítésre került a Dürer Nyomdába. Ez óriási változást jelentett a nyomda életében, hiszen addigi méretét meghaladó új üzletág működtetése vált feladatává. Nemcsak a technikai rész, de a kereskedelmi és termelő személyzet is Gyulára került. Így vált a gyulai Dürer Nyomda az ügyviteli nyomtatványok és puhatáblás könyvek gyártása után alföldi könyvgyártó bázissá. A 120 fős létszámú nyomda a középkategóriába kerülve, szinte kizárólagosan könyveket kezdett gyártani a belföldi és export piacokra egyaránt.

A 2001-es év a Dürer életében újabb változást hozott, az osztrák tulajdonos, a Frantschach AG eladta a nyomdát a szegedi Imosoft Kft. és Mozaik Kft-nek.
A tulajdonosváltást követően nagyszabású fejlesztések indultak el az üzemben. A megrendelői kör és a tulajdonosi háttér biztonsága stabil piaci szereplővé emelte a gyulai Dürer Nyomda Kft.-t.
A Dürer Nyomda az évszázados hagyománnyal rendelkező gyulai nyomdászat valamint a Kner, Tevan könyvgyártási kultúra továbbvivőjeként rendelkezik minden olyan személyi és tárgyi feltétellel, amelyek biztosítják a legkényesebb igények kielégítését. Nyomdászaink – a magyar és külföldi könyvbarátok és szakemberek körében – minőségi munkájuk és elhivatottságuk által jogosan elismertek.

dürernyomda.JPG
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)