Abakusz Kft.

Kategóriák: Számítástechnika, elektronika, internet, Hálózatépítés
Ajánlások száma: db
Székhely: 9023 Győr, Attila utca 24.
Adószám: 11136413-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-004296
Cégbejegyzés: 1994
Képviseli: Budai Miklós (an.: Béli Emília Erzsébet)
Jegyzett tőke: 3 000 000
Fő tevékenység: Egyéb információ-technológiai szolgáltatás
Telefon: +36 96 550 212
Email: info@abakusz.hu
Weboldal:
Facebook:

Letölthető dokumentumok:

*itt a feltöltött dokumentumokat tudja megnyitni

Kapcsolattartó: Mészáros Attila
Beosztás:
Telefon: +36309426944
Email: meszarosa@abakusz.hu
Skype:

Az Abakusz Kft 1994-ben alakult. Jelenleg három személy a cég tulajdonosa.

Cégműködésünk fókuszában a vevőorientáltság, a minőségi szolgáltatás, a kiváló ár-érték arány valamint a csapatmunkán alapuló tökéletesen szervezett, logikusan felépített szervezeti struktúra áll.

Alapvetõen személyi számítógépek, perifériák és kellékanyagok értékesítése volt a fõ cél. A termékek széles skálájából a neves gyártók (IBM, HP-Compaq, Epson, Albacomp, Cisco, Linksys) termékeit forgalmaztuk és forgalmazzuk azóta is.
 
Partnereink igényeihez igazodva fordultunk 1995-ben a hálózat építés felé. A hálózat építés széles skáláján szereztünk tapasztalatokat a strukturált és optikai hálózatok terén. A hálózat építéssel párhuzamosan fejlõdött a komplett rendszerek installálása is hardver és szoftver szinten egyaránt.  Jelenleg képesek vagyunk egy komplett informatikai rendszer megtervezésére, a fizikai hálózat kiépítésére, a hálózatban lévõ hardverek és rendszerszoftverek installálására, hangolására és üzemeltetésére.
abakusz.JPG
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)