Bodnár Stúdió Kft.

Kategóriák: Irodatechnika, nyomdatechnika, Grafikai tervezés
Ajánlások száma: db
Székhely: 9030 Győr, Karikás Frigyes utca 2
Adószám: 11138367-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-004506
Cégbejegyzés: 1995
Képviseli: Bodnár István (an.: Hegyi Éva)
Jegyzett tőke: 3 000 000
Fő tevékenység: Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
Telefon: +36 20 2871 979
Email: bodfot@bodnarstudio.hu
Weboldal: http://www.bodnarstudio.hu
Facebook:

Letölthető dokumentumok:

Kapcsolattartó: Bodnár István
Beosztás:
Telefon: +36209614033
Email: bodfot1@bodnarstudio.hu
Skype:

Stúdiónkat az 1990-ben alapított reklámfotós vállalkozásból hoztuk létre, amit grafikai tervezéssel, nyomtatással, valamint nyomdaipari termékek forgalmazásával egészítettünk ki. Büszkék vagyunk arra, hogy első megrendelőink között van, akivel mai napig kiváló a kapcsolatunk.

Mindig a piaci igényeket figyelembe véve fejlesztjük gépparkunkat. 2017-ben helyeztünk üzembe egy nagyobb kapacitású XeroxVersant digitális nyomdát, amit egy 1,2 m hosszú nyomtatásra képes Konica – Minolta digitális nyomdával egészítettünk ki. Konfekcionáló részlegünket teljesen automatizáltuk, így ügyfeleinket minőségi kiadványokkal -akár kis példányszámban is,legyen az italcímke, katalógus vagy könyv -hatékonyan tudjuk kiszolgálni.

Nagyformátumú nyomtatóinkkal többféle beltéri és kültéri anyagokra tudunk nyomtatni: többek között molinóra, plakátra, matricára, fotópapírra vagy festővászonra. Led UV nyomtatónkkal üvegre, fémre, fára, csempére stb. speciális effektekkel nyomtatunk. Rövid határidővel tudjuk vállalni formavágó berendezésünkkel kiállítások, dekorációk, kültéri táblák és eladóhelyi reklámeszközök – POP-POS – gyártását.

Grafikai hátterünket 3D- tervezéssel egészítettük ki belsőterek, tárgyak fotorealisztikus megjelenítéséhez.

Szakmai hitvallásunk:

  • Szakértelem
  • Rugalmasság
  • Kiemelkedő ár-érték arány

 

bodnárstudio.JPG
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)