A-GRAFI Kft.

Kategóriák: Irodatechnika, nyomdatechnika
Ajánlások száma: db
Székhely: 9021 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 29.
Adószám: 11403658-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-005125
Cégbejegyzés: 1995
Képviseli: Barcs Mirjam (an.: Töpler Katalin)
Jegyzett tőke: 7000000
Fő tevékenység: Nyomdai előkészítő tevékenység
Telefon: +3696337755
Email: info@a-grafi.hu
Weboldal:
Facebook:

Letölthető dokumentumok:

Kapcsolattartó: Barcs Gábor
Beosztás:
Telefon: +36209524292
Email: barcs.gabor@a-grafi.hu
Skype:
A vállalkozás 1995. november 28-án alakult kiegészítő nyomdaipari termékek készítésére. Ezek konkrétan a bélyegzőkészítés, névjegykártya, esküvői meghívók gyártása. A piaci igényekhez igazodva 1999-ben felvettük profilunkba a gravírozást, melyet egy évig mechanikus gravírozó géppel oldottunk meg, majd vásároltunk egy CO lézergravírozó gépet, mellyel műanyagtáblák, fa valamint üvegfelületek - pohar...ak, borosüvegek - nívós jelölését tudjuk mai napig is vállalni. Rendelkezünk továbbá egy öt tonnát nyomó hőszabályzós présgéppel is, mellyel nagy mennyiségben tudunk logókat és feliratokat égetni fa, papír felületekbe (borosdoboz). Az imént felsorolt tevékenységeket egy négy fős gyártási létszámmal rendelkező stúdió látja el. Alapelvünk a termékeink gyártására vállalt határidő pontos betartása a kiváló minőség megtartása mellett.
a-grafi.jpg
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)