Tentálen Kft.

Kategóriák: Könyvvizsgálat, Adótanácsadás
Ajánlások száma: db
Székhely: 1188 Budapest, Dózsa György út 37.
Adószám: 12000681-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-366657
Cégbejegyzés: 1994
Képviseli: Adolf Olivér Dávid (an.: Búz Éva)
Jegyzett tőke: 3 000 000
Fő tevékenység: Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység
Telefon:
Email: info@tentalen.hu
Weboldal: http://tentalen.hu
Facebook:

Letölthető dokumentumok:

*itt a feltöltött dokumentumokat tudja megnyitni

Kapcsolattartó: Adolf Olivér Dávid
Beosztás: ügyvezető
Telefon: +36 20 289 44 23
Email:
Skype:

Irodánk 1994 óta működik, jelenleg 7 fős létszámmal. A „nagy” létszám a biztosíték arra, hogy bármilyen váratlan esemény bekövetkeztekor a többi kolléga gond nélkül át tudja venni az ügyfelek ügyeinek intézését, így nem marad megoldatlan probléma. 
Cégünk folyamatosan lépést tart a legkülönfélébb változtatásokkal, folyamatosan továbbképzésen veszünk részt, és mindig naprakészek vagyunk, mert semmilyen szakmánkat érintő információt nem hagyunk figyelmen kívül. Helyileg Dél-Budapesten vagyunk, közel az M5, és M0-ás autópályákhoz. Kényelmes parkolási lehetőséggel és kulturált körülményeket tudunk biztosítani a hozzánk látogatóknak.

Mire számíthat ügyfelünkként?

Először is fontosnak tartjuk, hogy ne csak mi legyünk naprakészek, hanem ügyfeleink is, így minden jelentős adózást érintő változásról körlevelet küldünk. Törekedünk arra, hogy mindenki jól járjon, így a törvényes „kiskapukat” kihasználva, a legoptimálisabb adózási formákat tudjuk életbe léptetni, és az alkalmazottak is olyan plusz jövedelemre tegyenek szert cégénél, ami nem kerül plusz kiadásba. Irodánkban független könyvvizsgáló is működik, aki mindamellett, hogy el tudja végezni az auditálásokat, folyamatos szakmai segítséget is nyújt. Saját programunk lehetőséget nyújt arra, hogy a havonta vagy több év után fellépett költségeket összehasonlítsuk, így kidolgozva egy költségkímélő gazdálkodást a jövőre nézve. Cégünknél lehetőség van bérszámfejtés igénybevételére is, melyet külön szakemberek végeznek el, mely tartalmazza a hatóságok által kért adatszolgáltatásokat is. Irodánk felkészült az elektronikus bevallások kezelésére is, ezt a feladatot megbízással a mi számítógépes hálózatunkról tudjuk elindítani

logo_minositesfolyamatban.jpg
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)