The Best Reklám Hungary Kft.

Kategóriák: Reklámügynökség
Ajánlások száma: db
Székhely: 7200 Dombóvár, Jókai utca 6.
Adószám: 14742402-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-007182
Cégbejegyzés: 2009
Képviseli: Takács László (an.: Kuku Piroska)
Jegyzett tőke: 3 000 000
Fő tevékenység: Reklámügynöki tevékenység
Telefon: +36 30 373 84 66
Email: bestnyomda@gmail.com
Weboldal:
Facebook: https://www.facebook.com/pg/thebestreklam

Letölthető dokumentumok:

Kapcsolattartó:
Beosztás:
Telefon:
Email:
Skype:
A The Best Reklám Hungary Kft. 2004-ben családi vállalkozásként indult. Több évtizedre visszanyúló, a sport – és elsősorban a labdarúgás – szeretete, s lelkes támogatása adott alapot, ötletet sportklubok plakátjainak és műsorfüzetének elkészítéséhez. Mindez először a környékbeli, majd országosan a megyei első osztályú csapatok megkeresésével kezdődött, ma pedig már NB II., NB III. labdarúgó egyesü...letek mellett partnereink között tudhatjuk többek között az NB I-ben szereplő Budapesti Honvéd FC, Debreceni Vasutas SC-TEVA, Győri ETO FC, Kecskeméti TE, Diósgyőri VTK, Nyíregyháza Spartacus FC, MVM-Paks, Lombart Pápa Termál FC, Pécsi Mecsek FC-Matias és a Szombathelyi Haladás FC klubjait is. A labdarúgócsapatok mellett élvonalbeli kosár-, kézi-, jégkorong, futsal egyesületekkel szintén szerződésben állunk.
Az országban elsőként indítottuk útjára kiadványainkat sportszervezetekkel szerződve, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsük őket és a kiadványokon szereplő vállalkozásokat egyaránt. A tulajdonosok vendéglátói múltjából adódóan indult útjára tevékenységi körünk bővítéseként a pizzériáknak készített szóró étlap és tányéralátét. Mára már közel száz étteremmel állunk kapcsolatban és kiadványaink országszerte megtalálhatók. Kuponkiadványunk szintén nagy múltra visszatekintő termékünk, amellyel a helyi vásárlóknak szeretnénk kedveskedni kedvezmények biztosításával. Ezeket a kiadványokat KUPONKOKTÉL néven jelenleg Lajsz András koktélkirály nevével fémjelezzük. Minőségi termékeink elkészítésével legfontosabb célunk partnereink, ügyfeleink elégedettsége, hiszen cégünket csakis az elégedett ügyfelek teszik sikeressé.
thebestreklám.JPG
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)