Kő-Dekor 2002 Bt.

Kategóriák:
Ajánlások száma: db
Székhely:
Adószám:
Cégjegyzékszám:
Cégbejegyzés:
Képviseli:
Jegyzett tőke:
Fő tevékenység:
Telefon:
Email:
Weboldal:
Facebook:

Letölthető dokumentumok:

Kapcsolattartó:
Beosztás:
Telefon:
Email:
Skype:

Cégünket 2002-ben családi vállalkozásként alapítottuk. Kezdetben kevés márvány és gránit forgalmazása mellett, javarészt betűvéséssel foglalkoztunk. Munkánk során egyre több természetes követ használunk a világ minden tájáról. Ma többnyire ezekből az anyagokból dolgozunk. Kedvező tulajdonságait és szépségét elismerve, a kő egyre nagyobb teret nyer épületeinken belül és kívül. Nő azon megrendelőink száma, akik e nemes anyag nemcsak kegyeleti célú felhasználását ismerik, hanem lakásukba, irodájukba, üzletükbe kívánnak egy kis természetes szépséget bevinni. Nekik készülnek márványból, gránitból, mészkőből asztalok, könyöklők, kerítésfedlapok, konyha-, fürdőszobapultok, lépcsők, kandallók, dísztárgyak és különböző burkolatok.

A természetes kövek megmunkálásának minden szakaszát szakképzett emberekkel, üzemen belül végezzük legyen az darabolás, csiszolás, marás, fényezés, betű illetve ornamentika faragás. Képviselt területeinken igyekszünk megfelelni fogyasztóink növekvő igényeinek, egy versenyképes árral, minőségi munkával, bízva a sikeres együttműködésben.

Szolgáltatások:

- Kis és nagykereskedelem

- Tervezés

- Megmunkálás 

- Vésés, faragás, gravírozás

- Ásvány,ékszer forgalmazás, webáruház

- Köztéri alkotások

- Műemlék restaurálás
kődekor.JPG
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)