Center House Ingatlaniroda Kft.

Kategóriák: Otthon, ingatlan, kert
Ajánlások száma: 4 db
Székhely: 9021 Győr, Batthyány tér 15.
Adószám: 22644488-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-019765
Cégbejegyzés: 2010
Képviseli: Csapó Gábor (an.: Országh Katalin)
Jegyzett tőke: 3000000
Fő tevékenység: Ingatlanügynöki tevékenység
Telefon: +36 96 317 964
Email: info@centerhouse.hu
Weboldal: www.centerhouse.hu
Facebook:

Letölthető dokumentumok:

*itt a feltöltött dokumentumokat tudja megnyitni

Kapcsolattartó: Csapó Gábor
Beosztás:
Telefon: +36 30 905 29 39
Email: csapo.gabor@centerhouse.hu
Skype:

A Center House Ingatlaniroda munkatársai sokéves gyakorlattal rendelkező, több nyelven beszélő szakemberek, akik elhivatottak a nagy lakásszámú projektek, lakóparkok és használt lakások értékesítésének lebonyolításában, valamint a kiadó, lakó és kereskedelmi, ipari ingatlanok sikeres közvetítésében.

Működési területünk elsősorban Győr és környékére koncentrálódik, azonban szükség esetén országos képet tudunk adni érdeklődőinknek. Munkatársaink az utóbbi években több száz ingatlan értékesítésében vettek részt, és szintén több száz érdeklődőnek nyújtottak felvilágosítást az ingatlanpiacról és segítették őket új otthonukhoz.

Üzleti filozófiánknak alappillére, hogy az ingatlan-szakma erkölcsi és szakmai követelményeinek magas színvonalon eleget téve, még több elégedett ügyféllel gyarapodjon az ingatlant értékesítő és vásárlói oldal egyaránt.

ch_fejlec.jpg
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)