Euro Pályázat Kft.

Kategóriák: Üzletviteli, vezetési tanácsadás, Pályázatírás
Ajánlások száma: db
Székhely: 1118 Budapest, Torbágy utca 11. V/16.
Adószám: 22658845-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-937775
Cégbejegyzés: 2010
Képviseli: Dr. Szabó Bence
Jegyzett tőke: 3 000 000
Fő tevékenység: Üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadás
Telefon: +36 20 371 19 61
Email: info@europalyazat.hu
Weboldal: http://www.europalyazat.hu
Facebook:

Letölthető dokumentumok:

Kapcsolattartó: Dr. Szabó Bence
Beosztás: ügyvezető
Telefon: +36 20 371 19 61
Email: bence.szabo@europalyazat.hu
Skype:

Az EURO PÁLYÁZAT Tanácsadó és Szolgáltató Kft. a vállalati szektor számára professzionális szinten nyújt kizárólag sikerdíjas pályázatírási,pályázati tanácsadási és projektmenedzsment szolgáltatást.

Cégünk küldetése, hogy a magyar kis- és közepes vállalkozások az uniós és hazai pályázatiforrásoknak köszönhetően minél több beruházást, fejlesztést valósíthassanak meg, illetve új munkahelyeket hozzanak létre.

 A Társaságnál hiszünk az úgynevezett „személyes tanácsadásban”, így más pályázatíró cégekkel ellentétben, mi nem csak megírjuk a pályázatot, de személyesen is felkeressük Önöket, annak érdekében hogy felmérjük vállalkozása vagy szervezete beruházási terveit, és azokhoz támogatási lehetőségeket rendeljünk hozzá. Mindez lehetővé teszi, hogy későbbi EU-s pályázati források megjelenésekor már ügyfélspecifikusan hívjuk fel figyelmüket az Önök számára releváns pályázati lehetőségekre, és ezáltal maximalizálni tudjuk az Önök vállalkozása által elnyerhető támogatásokat.

Mindezek mellett cégünk térítésmentesen készíti el az Ön cége vagy szervezete számára releváns pályázati forrástérképet, illetve figyeli a későbbiekben megjelenő pályázati lehetőségeket.

EURO_Pályázat_Logo_Bence.png
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)