Arrabonapack Kft

Kategóriák: Ipar, gyártás, feldolgozás
Ajánlások száma: 3 db
Székhely: 9091 Ravazd, Lehel utca 18
Adószám: 25768754-2-08
Cégjegyzékszám: 08-09-028495
Cégbejegyzés: 2016
Képviseli: Tóth Márk (an.: Tar Szilvia)
Jegyzett tőke: 4 000 000
Fő tevékenység: Papír csomagolóeszköz gyártása
Telefon: +36 96 447 832
Email: info@arrabonapack.hu
Weboldal: www.arrabonapack.hu
Facebook:

Letölthető dokumentumok:

*itt a feltöltött dokumentumokat tudja megnyitni

Kapcsolattartó: Horváth Péter
Beosztás:
Telefon: +3696556004
Email: info@pizzapack.hu
Skype:

Sikertörténet a dobozgyártásban

A dobozgyártásban napjainkra már elismertséget kivívó cég a PEMERE Kft. Ambiciózus fiatal házaspár kezdeményezésére 1997-ben alakult Győrben, kizárólagos magyar tulajdonban. Először csak kereskedelemmel foglalkozó cég korán felismerte, hogy a kisebb és nagyobb mennyiségű kartonok, ill. egyedi hullámpapír dobozok gyártására nagy igény van. Ezért 1998-tól hullámpapír dobozok gyártásába kezdett. Az első megrendelők helyi ismeretség alapján jöttek, amik főleg pizzásdobzok, tortadobozok, borosdobozok, ill. cipősdobozok voltak. Így lett a fő tevékenysége a stancolt dobozok, ill. gyűjtő dobozok gyártása.

A cég célul tűzte ki, hogy ezen dobozok gyártása mellett komplett szolgáltatást is nyújt, amely tartalmazza a dobozok grafikájának megtervezését, a dobozok szállítását a megrendelőhöz és a megrendelővel való kapcsolatfenntartást. A sikeres indulás után a vállalkozás termékei folyamatosan bővülnek az igények szerint. A termékek bővülésének köszönhetően a vállalkozás az elmúlt 5 évben megnégyszerezte árbevételét.

2016-ban a cég kisebb arculatváltáson esett át, ami például olyan átalakulásokat foglal magába, hogy ARRABONAPACK Kft. néven folytatja tevékenységét.

A csapat

Üzleti vállalkozásunk sikerének egyik záloga a jó minőségű dobozok gyártása, elkötelezett munkahelyi közösség, amelyik felvállal és megold mind olyan kihívást, amelyet a piac és a verseny nap mint nap produkál.

Cégünk filozófiája

Meggyőződésünk, hogy csak annak a vállalkozásnak van esélye a kiegyensúlyozott és sikeres üzletmenetre, amely a csomagolóiparban saját érdekek érvényesítése mellett komoly figyelmet fordít partnereire, megrendelői érdekeinek, kívánságainak teljesítésére. Nélkülözhetetlennek tartjuk a vevőkkel, beszállítókkal és az alvállalkozókkal a folyamatos korrekt, személyes kapcsolatokon alapuló hosszú távú együttműködést. Az üzleti eredményeinket közös sikerként értékeljük kölcsönös megbecsülés alapján.

Arrabona-Pack_logo_.png
 

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)

VéleményekEddigi értékelések: 0

Még nincsenek vélemények ehhez a termékhez!

Aktuális

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Milyen lesz a munka jövője?

Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

PR Cikkek

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)