Mi is az a Webes Ügysegéd?

Létrehozva: 2017.10.19 09:31 Készítette : Megbízható Cég

Mi is az a Webes Ügysegéd?Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Tovább

Úgy táncolnak a cégek, ahogy a Facebook fütyül

Létrehozva: 2017.10.10 18:30 Készítette : Megbízható Cég

Facebook?A kis- és középvállalatok tíz leggyakrabban használt marketingeszközéből öt a Facebookhoz köthető. Most először az Instagram is felkerült a listára. A számok mögé nézve úgy tűnik, hogy a Facebook dróton rángatja a vállalkozásokat, lényegében az történik a hirdetési piacon, amit Mark Zuckerberg akar..

Tovább

Munkaerőhiány kezelése: kettest adtak a vállalkozók a kormánynak

Létrehozva: 2017.10.04 18:50 Készítette : Megbízható Cég

Napi menü: MunkaerőhiányCsökkent azon cégek száma, amelyek javulást várnak a gazdaság általános helyzetében, igaz, kevesebben számítanak romlásra is. A munkaerőhiány problémáját egyre jelentősebbnek érzik a cégvezetők, miközben negatívnak látják a kormány ezen területen nyújtott teljesítményét - írja reprezentatív friss elemzés, mely 500 kis- és középvállalati cégvezető megkérdezésén alapul.

Tovább

Rászállhat a NAV a cégvezetőkre, jobban oda kell figyelni a vizsgálatoknál

Létrehozva: 2017.09.27 10:00 Készítette : Megbízható Cég

Rászállhat a NAV a cégvezetőkreEgyre gyakrabban merül fel a vezető tisztségviselők felelősségre vonása a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által megállapított adótartozásokért, és a jövőre hatályba lépő jogszabályok tovább változtatnak a helyzeten - hívja fel a figyelmet a Deloitte.

Tovább

Súlyos ára lehet a béremelésnek

Létrehozva: 2017.09.20 19:20 Készítette : Megbízható Cég

Súlyos ára lehet a béremelésnekA fogyasztói árak emelésével, a beszállítói tarifák letörésével, a beruházások elhalasztásával, üzletbezárásokkal, gyengébb színvonalú kiszolgálással reagálnának a multinacionális láncok arra, ha a munkavállalók több bért követelnek – jelentette ki a Magyar Időknek a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára, Dávid Ferenc. A Munkástanácsok szerint azonban változtatni kell, mert a nemzetgazdasági átlaghoz képest alacsonyak a keresetek.

Tovább

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)