Cikkek, Blog

Milyen lesz a munka jövője?

Létrehozva: 2017.11.29 08:20 Készítette : Megbízható Cég

Milyen lesz a munka jövője?Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

Tovább

Társadalmi felelősségvállalás. Egy újabb trend, vagy valóban fontos?

Létrehozva: 2017.01.24 07:56 Készítette : Megbízható Cég

Társadalmi felelősségvállalás

A kérdésre nem mi fogjuk megadni választ, hiszen fontos, hogy mindenki maga döntse ezt el. Az bizonyos, hogy egy jól ismert nemzetközi üzleti közösségi oldalon is, pontosabban annak a profil felületén is található olyan utalás, amely ennek előnyeiről szól. Az említett oldalon a Volunteering experience blokk kitöltését azért ajánlják, mert menedzseri felvételek esetén ötből egy esetben ez alapján születik döntés.

Tovább

A kapcsolatépítés művészete, avagy a NETWORKING

Létrehozva: 2017.01.24 07:40 Készítette : Megbízható Cég

Hogyan szerezzek milliókat a kapcsolataimon keresztül? Elmondható, hogy Magyarországon meglehetősen sok olyan vállalkozó van, aki a kapcsolati tőkéjének köszönheti vállalkozásának sikerét. Nem a gázszerelőkre gondolunk, és ne is erre asszociáljon kedves olvasónk se, mi politikamentes tevékenységre gondolunk itt. Olyan vállalkozókra, akik tudatosan építik kapcsolataikat és széles körben ismertetik meg magukat a gazdasági élet szereplőivel, azaz Önökkel.

Tovább

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)