Milyen lesz a munka jövője?

Létrehozva: 2017.11.29 08:20 Készítette : Megbízható Cég

Milyen lesz a munka jövője?Az Amszterdamban megrendezett HR Tech World személyügyi konferencia érdekes tapasztalatai és megállapításai. Ezek közül is Arianna Huffington, a Huffington Post korábbi főszerkesztője és a Thrive Global alapítójának a mondata volt legérdekesebb számomra. Nézd meg a cikket és máris olvashatod!

Egyébként egy Magyarországon dolgozó csapat, a HRN Europe szervezte, immáron ötödik alkalommal, ezúttal Amszterdamban. 3500 résztvevő 47 országból, 150 kiállító. 12 színpad, 150 programpont két nap alatt. Néhány számadat a világ egyik legnagyobb személyügyi konferenciájáról, a HR Tech World-ről. A szakma számára a rendezvény iránytű.

Tovább

50%-os beszerzési támogatás szolgáltatóknak is

Létrehozva: 2017.11.10 14:40 Készítette : Megbízható Cég

Ginop 2.1.8-17Utolsó utáni lehetőség

Talán így lehet jellemezni a 2017. november 6-án megjelent GINOP-2.1.8-17-es azonosító számú, A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén című pályázati felhívást. Mindenesetre egy érdekes támogatási lehetőséggel van dolgunk.

Tovább

Mi is az a Webes Ügysegéd?

Létrehozva: 2017.10.19 09:31 Készítette : Megbízható Cég

Mi is az a Webes Ügysegéd?Két éve indult, de még alig ismerik. Mit kell tudni róla és hogyan, milyen ügyek intézésére használható a weboldal?

Ez lényegében egy olyan államigazgatási üzemeltetésű weboldal, ahol a magánszemélyek hivatalos ügyeiket intézhetik. 2015 IV. negyedévében hozták létre, de még mindig nem ismert az emberek körében. A könyvelők voltak kénytelenek beletanulni, ezért rendszeresen előfordul, hogy a magánszemély például egy gépjármű törzskönyv pótlása miatt is hozzájuk fordul. (Minél inkább igyekeznek a jogászok a saját uralmuk körébe vonni a mindennapi életünket, annál inkább csökken irántuk az emberek bizalma. Sokkal inkább fordulnak egy könyvelőhöz a megoldandó problémáikkal. Például szállásadói nyilatkozat benyújtása, stb.)

Tovább

Bonyolult, de elszámolható, ha otthon töltjük a céges elektromos autót

Létrehozva: 2017.10.15 17:41 Készítette : Megbízható Cég

Töltheti az autóját otthon a vállalkkozó?Az adótörvények valóban nem tartalmaznak külön rendelkezést a cégautóként üzemeltetett elektromos személygépkocsi üzemanyagköltségének elszámolására, ha az áramot egy magánháztartás hálózatából vételezik, ezért – Surányi Imréné, okleveles közgazda véleménye szerint – az egyéb szabályokból kiindulva a következő megoldás lehetséges.

Tovább

Úgy táncolnak a cégek, ahogy a Facebook fütyül

Létrehozva: 2017.10.10 18:30 Készítette : Megbízható Cég

Facebook?A kis- és középvállalatok tíz leggyakrabban használt marketingeszközéből öt a Facebookhoz köthető. Most először az Instagram is felkerült a listára. A számok mögé nézve úgy tűnik, hogy a Facebook dróton rángatja a vállalkozásokat, lényegében az történik a hirdetési piacon, amit Mark Zuckerberg akar..

Tovább

Pure Gold Organic Kft. (Győr)

Melius Project Hungary Kft. (Tényő)