Vállalkozásoknak

Ki használhatja a MEGBÍZHATÓ CÉG védjegyet?

A MEGBÍZHATÓ CÉG közösség azzal a céllal jött létre, hogy a korrekt üzletvitelű vállalkozásokat összekösse egymással és vásárlóikkal. Egyfajta bizalmi útmutató a több százezer cég és a vásárlók között. A védjegyhasználat odaítélése előtt több szempontból ellenőrizzük a jelentkezőket és a referencia rendszerünknek köszönhetően ajánlásokat kérünk be róluk. Az alapfeltételek teljesülését folyamatosan ellenőrizzük. Tesszük ezt azért, hogy a vásárlói bizalmat folyamatosan erősíthessük és a közösség tagjait előnyökhöz juttathassuk versenytársaikkal szemben.

 

Miért jó a MEGBÍZHATÓ CÉGEK között szerepelni?

A közösség tagjai használhatják a MEGBÍZHATÓ CÉG védjegyet – online és offline formában egyaránt – valamint kapnak egy saját felületet a www.megbizhatoceg.hu weboldalon.

A vállalkozások folyamatosan értesülhetnek számos az üzletük sikerességét támogató információról, egyedi ajánlatokat kaphatnak stratégiai partnereinktől. Részt vehetnek a üzleti rendezvényeken, támogatott konferenciákon. Nem utolsó sorban a védjegy használatával kommunikálhatja potenciális vásárlói felé, hogy vállalkozása MEGBÍZHATÓ. Felhasználóinkat folyamatosan tájékoztatjuk új és régebbi tagjainkról egyaránt.


Hogyan működik a minősítés?

A jelentkező vagy mások által ajánlott vállalkozásokat megvizsgáljuk és egy előminősítési folyamatban nyilvános és díjköteles céginformációs rendszerek használatával ellenőrizzük. (többek között: e-cégjegyzék, e-beszámoló, OMMF nyilv., stb.) Ellenőrizzük a vásárlói és beszállítói referenciákat és lefolytatjuk a referencia interjúkat. Kiállítjuk a tanúsítványt, aktiváljuk a vállalkozás adatlapját.

 

 

Ügyfeleink mondták rólunk!

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem Először hogy jó helyen vagyok.

János, Győr (57 év) 

Szeretném megköszönni,
hogy egy igazi közösség tagja lehetek akik tényleg segítenek egymásnak.
Itt éreztem először, hogy jó helyen vagyok.

Ágnes, Győr (35 év)