Vásárlóknak

A MEGBÍZHATÓ CÉGEK közössége olyan vállalkozásokat tömörít, akiknek pozitív a megítélése. A vállalkozások megbízhatóságát céginformációs rendszerekben és nyilvántartásokban vizsgáljuk és a védjegyhasználatot azoknak tesszük lehetővé, akiket üzleti partnerei és/vagy vásárlói megbízhatónak tartanak.

Azokat a vállalkozásokat mutatjuk be Önöknek az oldalunkon, akiknek fontos, hogy kiemelkedjenek a többi vállalkozás közül és tudják, hogy csak a korrekt üzleti magatartás hozhat sikereket hosszútávon. Ennek a szemléletmódnak köszönhetően a vásárlások során Ön nagyobb biztonságban érezheti magát, hiszen az oldalunkon kizárólag olyan vállalkozásokkal találkozhat, akik jogosultak a védjegy használatára.

Hogyan minősítjük a cégeket?

A jelentkező vagy mások által ajánlott vállalkozásokat megvizsgáljuk és egy előminősítési folyamatban nyilvános és díjköteles céginformációs rendszerek használatával ellenőrizzük. (többek között: e-cégjegyzék, e-beszámoló, OMMF nyilv., stb.) Ellenőrizzük a vásárlói és beszállítói referenciákat és lefolytatjuk a referencia interjúkat. Kiállítjuk a tanúsítványt, aktiváljuk a vállalkozás adatlapját.

 

Megbízható Partner Program (MPP)

Hamarosan indul a Megbízható Partner Program, melynek keretében a közösség tagjai jelentős kedvezményeket nyujthatnak Önöknek. Számos terméket vagy szolgáltatást 40-50%-os kedvezménnyel vehetnek igénybe. Egyes partnereinknél akár ingyenes szolgáltatásokat is találnak.

A program részleteiről szívesen küldünk értesítést, amennyiben regisztrált felhasználónk. Ha még nem az, akkor most megteheti ITT

Regisztrált felhasználóink a MEGBÍZHATÓ CÉGEK közösségének tagjait értékelhetik, ezzel hozzájárulhatnak az oldalunkon található vállalkozások által nyujtott szolgáltatások minőségének javításához. Értékelésével előnyhöz juttathatja az adott céget, hiszen az oldal azokat részesíti előnyben, akik folyamatosan pozitív visszajelzést kapnak vásárlóiktól, beszállítóiktól.

Ismer olyan vállalkozást, akinek itt lenne a helye, de nem találta meg az oldalon? Ha igen, írja meg nekünk és mi felvesszük vele a kapcsolatot.