Védjegy

„Védjegy minden olyan grafikailag ábrázolható megjelölés, amely alkalmas arra, hogy valamely árut vagy szolgáltatást megkülönböztessen mások áruitól vagy szolgáltatásaitól. A védjegynek nagy szerepe van a marketingben és a reklámozásban. Néhány védjegynek valóban nagy piaci értéke van az üzleti hírnév és a termék megjelenéséhez kapcsolódó közvetlen és érzékelhető kapcsolat következtében.”

Nehéz lett volna ennél lényegre törőbben és a MEGBÍZHATÓ CÉG közösség szempontjából relevánsabban megfogalmazni a védjegy jelentését.

Közösségünk az emberi kapcsolatokon alapuló, korrekt üzleti magatartású vállalkozásokat szándékozik összekötni egymással, valamit azokkal a vásárlókkal, akiknek fontos, hogy akitől vásárolnak MEGBÍZHATÓ szereplői az üzleti életnek.


      ⦁ Szeretné, hogy megkülönböztessék az Ön vállalkozását a többiektől?

      ⦁ Tudja, hogy nem elég jónak lenni, annak is kell látszani?

      ⦁ Megbízható partnerekkel akar együttműködni?

 

A MEGBÍZHATÓ CÉG közösség azzal a céllal jött létre, hogy a korrekt üzletvitelű vállalkozásokat összekösse egymással és vásárlóikkal. Egyfajta bizalmi útmutató a több százezer cég és a vásárlók között. A védjegyhasználat odaítélése előtt több szempontból ellenőrizzük a jelentkezőket és a referencia rendszerünknek köszönhetően ajánlásokat kérünk be róluk. Az alapfeltételek teljesülését folyamatosan ellenőrizzük. Tesszük ezt azért, hogy a vásárlói bizalmat folyamatosan erősíthessük és a közösség tagjait előnyökhöz juttathassuk versenytársaikkal szemben.

Céges jelentkezés